mandag den 30. november 2009

I'm in Mulberry-mood!


Mulberry, Mulberry, Mulberry. Vil du ikke nok lægge dig under træet i år?

Jeg elsker simpelthen Mulberry! Der er et eller andet ved deres tasker, punge og sko der gør det helt usandsynligt lækkert. Man kan virkelig mærke at det er kvalitet. Jeg ønsker mig rigtig meget en bayswater i chokolade brun. Det er virkelig bare den fedeste! Jeg ønsker jer en rigtig god 1. december i morgen!!


// Klara

søndag den 29. november 2009

Gabrielle 'Coco' Bonheur Chanel


Gabrielle 'Coco' Bonheur Chanel er nok min yndlings designer! Hun har lavet det smukkeste tøj, de skønneste tasker og de flotteste sko! Hendes parfumer helt fantastiske. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at se "Coco før Chanel" i biografen, og selvfølgelig i Grand, virkelig vidunderlig biograf.


// Klara

Topmodel




Jeg er blevet helt vildt med Carmen Kass. Hun skal være overalt! Hun er virkelig smuk! Hun har været model for blandt andet Christian Dior, Vouge, Max Factor og Michael Kors.
Jeg synes også Amanda Nørgaard er super smuk, jeg kender hende fra nogle af mine venner. Hun er virkelig smuk i virkeligheden, meget naturlig.


// Klara

lørdag den 28. november 2009

Party


I går var jeg til fest. Super fed fest, egen DJ og band! Undskyld jeg har blogget så lidt, jeg har desværre haft rigtig meget at se til.
H&M har lavet de fedeste wedges der er et must på ønskesedlen!


// Klara

torsdag den 26. november 2009

Strikbluser

Undskyld jeg ikke har blogget meget, meget længe! Jeg har haft rigtig meget at se til..
Jeg ønsker mig rigtig meget en ny strikbluse, den skal være lang og der må ikke være knapper i.
Er der nogen der ved hvor man kan få den henne?
Min veninde har vist mig en hjemmeside der hedder forever21.com de har mega mange fede, billige sko! Tjek det ud!


// Klara

tirsdag den 24. november 2009

Smykker


Kender I ikke det at, nogle smykker betyder rigtig meget for en?
Jeg har fire 3 halskæder og ét armbånd der virkelig betyder noget for mig! Sølvhalskæden har jeg fået af min bedste ven til min fødselsdag i år. Den lille guld-hjertehalskæde har jeg fået af min farmor og farfar. Jeg går med den hver dag, altså jeg sove med den på osv. Den er et minde fra min afdøde farfar og min farmor som stadig lever. Den store halskæde har jeg også fået af min farmor, den har jeg lige købt. Og til sidst armbåndet. Det har jeg fået af mine skønne bedsteforældre.
Har I nogle smykker som der bare betyder alt for jer? - I så fald, hvilke nogle?


// Klara

mandag den 23. november 2009

Today.



I dag var jeg ude og købe ind, jeg fik købt de niceste ting! Jeg var lige i H&M, de havde stadig
Jimmy Choo for H&M-kollektionen, og hold op hvor er det nogle fede ting! Jeg fik købt de sejeste armbånd i H&M som jeg er helt væk i. Jeg lægger billeder ind senere. Jeg købte også den skjortede jeg snakkede om i går, det er virkelig et must! Køb den hvis du har penge til den. Jeg fik kigget på nogle Dr. Martens men jeg er meget itvivl.. Skal det være lak eller matte?
Har I nogle idéer til ønskeseddel? - Jeg er gået rimelig flad..


// Klara

søndag den 22. november 2009

Wedges


Min veninde og jeg blev straks enige om at vi skulle have nogle wedges! Men de er så dyre.. Det eneste sted jeg har fundet hvor de er billige, er på Need Supply co. På NPC koster de lidt under 500 kr. Er der nogle steder I kender hvor man kan få dem billigere? - De behøver ikke ligne dem her på en prik, bare det er wedges!


// Klara

Soulland



Min ven og jeg sad og skrev sammen, og han nævner et mærke der hedder Soulland. Jeg kendte det ikke men, hold da op de laver noget fedt tøj! Det er godt nok kun til drenge, men jeg er helt solgt.
Jeg har set en skjorte inde fra Gina Tricot jeg bare eje (det er den i ser på billedet, det er dog en anden farve).
Jeg er lige kommet hjem fra Jylland og sidder nu og drikker dejligt te. Håber I skønne mennesker har det godt.


// Klara

lørdag den 21. november 2009

Stylepaste & Kyboe




I går ankom min familie og jeg til Viborg, vi skulle være sammen med nogle venner vi ikke har set i 100 år! Det var rigtig sjovt og dejligt at se dem igen. I dag skulle vi ud og gå en tur, vi kommer op på en gade hvor der er total fed! På den gade lå der stylepaste.com som der er en total nice butik! Tjek deres hjemmeside.
Vi kom også forbi vores venners guldsmed hvor min veninde og jeg fandt det sejeste ur! Det er ikke på billedet, i den farve jeg vil have, men det er samme model.
Håber I alle har det godt!


// Klara

fredag den 20. november 2009

Gypsy 05


I dag skal jeg til Jylland, over og besøge nogle venner. Men inden da synes jeg lige at jeg skal skrive her.
Gypsy 05 startede en virksomhed i år 2005 og siden da har jeg ser en hel masse celebrities gå med deres fantastiske tøj. Det er deres tøj virkelig! Det minder mig lidt om børnehaven da man lavede sådan nogle mønstrede bluser - jeg ved godt det ikke lyder så frækt, at gå rundt med tøj der ligner noget fra børnehaven, men det dér. - Dét er fedt! Jeg har fundet en hel fantastisk kjole (den som i ser på billedet) og forresten er det meste af deres tøj økologisk.
Tjek deres tøj her, det er cool!

God weekend til alle.


// Klara

torsdag den 19. november 2009

New Moon


Jeg er netop kommet hjem fra forpræmieren på New Moon. Jeg synes det var en fantastisk, ikke den bedste, men den var god! Hver gang jeg går ud af biografen, hvor jeg har set disse film, har jeg været helt væk. Jeg synes de giver noget specielt, fordi man på en eller anden måde, faktisk kan sætte sig ind i Isabella Swan's liv. Nogen af disse ting kan man relatere til sig selv, og det synes jeg er fantastisk. Jeg ved ikke hvor fascineret jeg er, men jeg er fascineret af at man kan leve sig så meget ind i en film!
Men til noget andet..
Jeg har endelig fundet nogle helt vildt lækre cremer, der er helt parabenfri! De ser SÅ lækre ud og er fra mærket Organic Apoteke.
Jeg må hellere til at komme i seng, skolen kalder i morgen. Sov godt, sleep tight.


// Klara


onsdag den 18. november 2009

Shit & Chanel



Jeg har endelig fået min halskæde! Den er så smuk og lige som jeg havde forestillet mig.
I morgen, hvor jeg skal til forpræmiere på New Moon, skal jeg klart have den på! Jeg er normalt ikke at være den kæmpe store Twilight-fan men jeg glæder mig rigtig meget til i morgen!
Forresten, Shit & Chanel styrer! Fandt lige noget af deres gamle musik og jeg elsker det! Det minder mig om Læsø-turen sammen med min veninde Masha.


// Klara

tirsdag den 17. november 2009

Tirsdagsfri?



Idag, tirsdag, har jeg fri fra skolen pga. kommunevalg. Jeg er heldigvis ved at komme mig over sygdommen men den hænger stadig i luften. Jeg har bare siddet herhjemme, været på facebook, kigget på nye spændende ting og blogge.
Min søster havde hele hendes gymnasieklasse herhjemme til brunch, det var sjovt! Jeg fandt et Alis-halstørklæde frem der er kæmpe stort og dejligt! Man kan jo være bekendt at have det på når det er så koldt! Jeg har ryddet hele mit skab igennem og jeg fandt mange sjove ting.
Jeg sad og læste Charlotte Torpegaards blog, www.ilovebeuty.dk, hun snakke om søvn og tips til hvordan man kan falde hurtigere i søvn.
- Har I nogen tips?

Overknees er total på mode og jeg ELSKER dem! Jeg synes virkelig de er seje, og man ligner en million. Jeg ville rigtig gerne have nogen, men tror desværre jeg vil synes de ville være irriterende at gå, så I andre må gå med dem for mig! :)

Jeg fandt også min pelshue frem som jeg bare elsker! Pels er så flot når man går med det rigtigt, jeg fik denne pelshue af min bedstemor. Jeg synes virkelig det er flot at have pels på, så jeg har bare at sige, GO ON GIRLS!

Foto 1: Stella McCartney
Foto 2: Christian Louboutin



// Klara

mandag den 16. november 2009

Sko, sko og atter sko!



Jeg fandt disse fantastiske sko fra Burberry. Jeg synes de er total seje! Der mangler bare nogle farver i denne kolde tid. Jeg synes der er alt for mørkt udenfor så man kan også blive lyst lidt op ved at gå med mange farver! Min veninde Faune går altid med farverigt tøj, og det kunne man godt lære lidt af.

Jeg har gået længe og ventet på at Jimmy Choo for H&M-kollektionen skulle komme i butikkerne og jeg har savlet efter disse røde stilletter. Jeg er vild med den helt lak/knaldrøde farve! De ville jo være perfekt til nytår, hvor der ellers bare skal festes. Det bliver virkelig fedt! Jeg glæder mig rigtig meget til jul, der skal købes julegaver og jeg håber på en at det bliver en af de bedste jule.

Jeg elsker kombinationen af noget råt og noget stillepige. Det ser SÅ stilet ud, jeg elsker simpelthen den kombination. Derfor overvejer jeg er købe disse helt klassiske Dr. Martens. Man kan jo bruge dem til alt?


// Klara

Den første


Jeg ligger herhjemme i min seng, jeg ligger med influenza.
I forgårs faldt jeg over denne fuldstændig fantastiske Chanel halskæde på Trendsales og jeg måtte bare eje den. Jeg synes den er helt fantastisk. Dén, en sort kjole og nogle sorte Dr. Martens på ville se helt fantastisk ud, så nu har jeg købt den. Jeg har stadig ikke fået den men regner med at få den i morgen eller onsdag. Jeg glæder mig så meget!
Håber i alle nyder kulden.

// Klara